Sök
Stäng denna sökruta.

Utforska stabil-seriens innovativa egenskaper 

När vi dyker djupare in i vad som gör Stabil-serien unik, blir det uppenbart att varje papperskorg inte bara är en produkt – det är en del av en större vision om att skapa hållbara, estetiskt tilltalande och funktionella utemiljöer. Dessa produkter, från den kompakta Stabil 30L LB till den rymligare Stabil 48L LB, erbjuder lösningar som uppfyller och överträffar de krav som ställs av dagens dynamiska urbana och offentliga utrymmen.

Förstärkta med teknologi och design

Den avancerade designprocessen bakom Stabil-papperskorgarna involverar en kombination av estetik, hållbarhet och användarvänlighet. Med en innovativ bottentömning och säkerhetslås, är dessa papperskorgar skapade för att underlätta avfallshantering på ett effektivt och hygieniskt sätt. Deras robusta konstruktion garanterar att de kan stå emot även de mest utmanande klimatförhållanden, vilket gör dem till en långsiktig investering för kommuner och företag.

Engagemang för miljön

Rubenas engagemang för miljön återspeglas i val av material och produktionsmetoder som minskar miljöpåverkan. Stabil-seriens papperskorgar är designade för att vara helt återvinningsbara vid livscykelns slut, vilket bidrar till en cirkulär ekonomi och minskar avfall. Denna hållbarhetsfilosofi sträcker sig utöver produkterna själva och in i företagets bredare miljömål.

En del av en större lösning

Utöver att vara fristående enheter, kan Stabil-papperskorgarna integreras med andra produkter från Rubena för att skapa en heltäckande lösning för utemiljöer. Kombinera dem med [belysningslösningar][länk] och [kabelhanteringsprodukter][länk] för att skapa säkra, välbelysta och funktionella utrymmen för allmänheten.

Implementera stabil-serien idag

För dem som är redo att ta sina utemiljöer till nästa nivå, erbjuder Stabil-serien en oöverträffad kombination av design, funktionalitet och hållbarhet. Besök vår produktsida för att utforska hela sortimentet och lära dig mer om hur dessa papperskorgar kan transformera dina offentliga, kommersiella eller privata utrymmen.

Christer Ryberg

[förnamn]@rubena.se
0322-64 34 00

Urban Källefors

[förnamn]@rubena.se
0322-64 34 04